Говежда пастърма със зрял фасул в гърне

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
23/02/2017
Приготвяне40 мин.
Готвене400 мин.
Общо440 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо75
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливаме пастърмата и боба с вода и ги оставяме да престоят за една нощ.

След това ги слагаме в гърне, заедно с всички подправки, нарязаните на парчета гърди и едро нарязаните зеленчуци.

Добавяме брашното и доматеното пюре, разбити в малко вода и доливаме с вода, но не до горе.

Варим ястието на слаб огън за 6 часа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар