Говежди борш

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1581k1
Говежди борш1 / 2
23/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
4
"Знаем, че сте ценители не вкусната храна, затова ви предлагаме да опитате нашия борш с говеждо и да ни кажете честно колко ви е харесал!"

Необходими Продукти

  • говеждо месо - 750 г по - тлъсто
  • лук - 2 глави
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • чушки - 1 - 2 бр.
  • домати - 1 - 2 бр.
  • зеле - 1/4 бр.
  • картофи - 4 - 5 бр.
  • фиде - 1 шепа
  • черен пипер
  • целина - 1 бр.
  • дафинов лист - 1 - 2 бр.
  • олио - 1 к.ч.
  • масло - 1 - 2 с.л.
  • магданоз - 1 връзка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и ги прибавяме към месото.

Добавяме и подправките и сол на вкус и варим ястието до пълната готовност на месото и зеленчуците, като 15-20 мин. преди да е готово добавяме фидето.

Преди да свалим ястието добавяме маслото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: