Начин на приготвяне
Взимаме дъска и нож, измиваме бутчетата и започваме да ги обезкостяваме. След това нарязваме на ивички и подправяме с подправките.
В тиган сипваме малко олио и запържваме пилешкото месо. Отстраняваме от огъня. В купа белим картофите, измиваме ги, нарязваме, сипваме малко сол и разбъркваме. В тиган пържим картофите до готовност.
Нарязваме зелето, доматите на колелца, краставичките на кръгчета, а кашкавала го рендосваме. Соса приготвяме като обелим чесъна и го стриваме в хаванче или подходящ съд. В паничка изсипваме киселото мляко и майонезата, добавяме и стрития чесън, разбъркваме и соса ни е готов.
Затопляме в тиган питките за дюнерите, сгъваме като фуния и започваме да добавяме месо, сос, краставички, домати, зеле, сос, картофки, домати, месо, сос, кашкавал, месо, краставички и най-накрая обилно слагаме от соса.
Коментари