Панирана кокошка

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
28/02/2017
"Че ще хапнем кокошка е ясно, въпросът е - донесохте ли си достатъчно бира, че да ни стигне "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо685
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме добре кокошката, след което я нарязваме на порции.

В тенджера сваряваме порциите месо до готово състояние.

След като ги извадим, ги оставяме да изстинат. След това всяка порция потапяме последователно в брашно, яйца, галета, яйца и изпържваме в сгорещено олио.

Готовото месо слагаме в голяма чиния и заливаме с препърженото масло.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар