Свински джолан с чесън

ПЕТКО ДЕЧЕВПЕТКО ДЕЧЕВ
Новак
9
27
20
15
02/03/2017
"Крехки свински джоланчета - вкусът е невероятен!"
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 144
  • Преглеждания за месеца234
  • Преглеждания за седмицата46
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечатваме джоланите в тиган с малко олио.

Шпиковаме ги с чесъна.

Овалваме ги в червен пипер, сол и олио.

Печем в тава с малко вода, завита с фолио. Печем на 180 градуса поне 2 часа.

Вкусът е невероятен. По желание отстрани можем да сложим зеленчуци

картофи, моркови и др.

Да ви е сладко!

Окрехкотител за месо с чукче-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Окрехкотител за месо с чукче
7.70 лв.
5.93 лв.
Виж ››

Окрехкотителят за месо с чукче е страхотно пособие за обработване на месото. С него можете едновременно да начуквате и шпиковате стековете, за да бъдат крехки и вкусни след термичната обработка.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар