Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пилешко филе с моркови и зелен фасул

Пилешко филе с моркови и зелен фасул

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
3812k6736
Пилешко филе с моркови и зелен фасул1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 200 г
  • зехтин - 2 с.л.
  • зелен фасул - 200 г
  • моркови - 1 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • черен пипер
  • сол - 1 щипка
  • куркума - 1 ч.л.
  • копър
  • прясно мляко - 30 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се сварява и нарязва. В тиган сипваме малко зехтин и задушваме настъргания морков, зеления фасул и чесъна.

Изсипваме млякото и добавяме нарязаното на малки парчета пилешко месо. Бъркаме за да не загори, може малко вода да добавим.

Поръсваме с нарязания копър и черен пипер. Подходяща гарнитура са доматите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: