Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Солено Руло»Руло с пилешко месо, дреболии и гъби

Руло с пилешко месо, дреболии и гъби

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3123k6872k3
Руло с пилешко месо, дреболии и гъби
Снимка: ГЕРГАНА ЯНКОВА
1 / 3
10/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Кажете Да на добрите идеи в кухнята. Започнете от това страхотно руло"

Необходими Продукти

  • пилешки сърчица - 500 г
  • пилешко филе - 500 г
  • гъби - 150 г
  • яйца - 1 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • желатин - 50 г
  • олио - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, почистете и сварете сърцата. Нарежете пилешкото филе на малки кубчета. Готовите сърца се режат също на ситно и се прибавят към пилешкото месо.

Към тях се прибавят двете скилидки чесън /нарязан също на ситно/, гъбите и се овкусява със сол и черен пипер. Разбивате яйце и прибавяте към продуктите заедно с 3 с.л. олио и желатина.

Всички продукти се разбъркват добре и се слагат в торбичка за печене и се оформя на руло. Рулото поставете в тава за печене и малко мазнина и малко вода.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 60 мин. Сервирайте с гарнитура по ваше желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: