Хрупкави гофрети

ДариатиДариатиЧирак75725
27/03/2017
"Хапвайте, докато са топли и хрупкави, после ще си запишете рецептата "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо52 530
  • Преглеждания за месеца610
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбивате яйцата със захарта и прибавяте солта. Разтопявате маслото и го прибавяте към яйцата, но внимавайте да не е горещо.

След това сложете водата и объркайте. Накрая добавете брашното с бакпулвера и разбъркайте с вилица.

Трябва да се получи тесто по-гъсто от палачинковото. Гребвайте с малък черпак и поставяйте в загретия гофретник.

От тази смес излизат шест броя гофрети с диаметър 18 см. Поднесете със сладко, мед или шоколад.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар