Свински дроб в доматен сос на тиган

РАГРАГ
Иноватор
328
13
11
2
13/04/2017
"Вкусотия, която ще приготвите за нула време. Поднесете с топъл хляб от фурната и си хапнете до насита "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 717
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме дроба, праза и лука и запържваме в зехтин, докато дробът промени цвета си (аз използвах предварително сварен дроб).

Поръсваме с подправки и добавяме доматите, предварително настъргани, и изчакваме, докато поизврат.

Настъргваме кашкавала и снемаме от котлона.

Сервираме ястието топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар