Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Свински дроб в доматен сос на тиган

Свински дроб в доматен сос на тиган

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
3291k4738442
Свински дроб в доматен сос на тиган3 / 3
13/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3
"Вкусотия, която ще приготвите за нула време. Поднесете с топъл хляб от фурната и си хапнете до насита"

Необходими Продукти

  • свински дроб - 1 бр.
  • зелен лук - 1 връзка
  • праз - 1 бр.
  • домати - 3 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • босилек
  • джоджен
  • сол
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме дроба, праза и лука и запържваме в зехтин, докато дробът промени цвета си (аз използвах предварително сварен дроб).

Поръсваме с подправки и добавяме доматите, предварително настъргани, и изчакваме, докато поизврат.

Настъргваме кашкавала и снемаме от котлона.

Сервираме ястието топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: