Агнешки дроб в було

Мария ДоеваМария Доева
Помощник Готвач
84
18
73
3
16/04/2017
"Палете барбекюто и отворете по една бира с приятели, защото мезето ще е готово за нула време "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 946
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън.

Завиваме го добре.

Получените пакетчета ги печем на скара около 10 минути от всички страни, като внимаваме да не прегорят.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар