Зелен фасул със свински ребърца

03/05/2012
"Няма как да не е вкусно, когато сте го приготвили със сочни свински ребърца и много мерак "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 826
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината в широк съд и сложете да се запържат нарязаните ситно лук, моркови и чесън.

Веднага след тях добавете свинските ребърца в съда. Долейте виното щом се запържат равномерно, а след като алкохолът се поизпари, прибавете и почистения зелен фасул.

Долейте гореща вода и оставете да къкри на не много силен огън до увиране на месото и фасула. След това сипете доматите, а след малко разтвореното в малко вода брашно и червен пипер.

Овкусете ястието от зелен фасул със свински ребърца с подправки на вкус и поднесете с накълцани пресен магданоз и копър.

Рейтинг

5 3
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мина
Мина
17.01.2013 11:59
Само дето в необходими продукти е забравено виното!
2
1