Панирано свинско бон филе

Панирано свинско бон филе

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
4k
Панирано свинско бон филе1 / 3
25/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
"Трудно ни е да решим каква ще бъде идеалната гарнитура за това панирано свински бон филе. Някакви идеи?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Месото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника.

Панира се в брашно и яйца разбити с малко вода.

Сервира се с запържени в масло гъби и задушени със сметана, която се вари до сгъстяване.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: