Пилешко филе с бекон на тиган

АтанаскаАтанаскаНовак
12/05/2012
"Обвийте филенцето плътно с бекон и така няма да се притеснявате, че ще стане прекалено сухо, а само прекалено вкусно!"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 483
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязват се филетата на тънки ивици и се слага малко сол и черен пипер.

Вземаме филе и всяко филе се завива със бекон парченце. След като се завият всички филенца със бекон се слага малко олио или зехтин около една лъжица на дъното на тигана, колкото да не е без мазнина и се запичат. Като се обръщат от време на време.

За гарнитура подхожда някаква салата или пържени картофки.

Приятен апетит на всички.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 10
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар