Пилешко филе с бекон на тиган

12/05/2012
Атанаска
отАтанаскаНовак
"Обвийте филенцето плътно с бекон и така няма да се притеснявате, че ще стане прекалено сухо, а само прекалено вкусно!"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2-4
  • Преглеждания общо25 337
  • Преглеждания за месеца173
  • Преглеждания за седмицата173
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязват се филетата на тънки ивици и се слага малко сол и черен пипер.

Вземаме филе и всяко филе се завива със бекон парченце. След като се завият всички филенца със бекон се слага малко олио или зехтин около една лъжица на дъното на тигана, колкото да не е без мазнина и се запичат. Като се обръщат от време на време.

За гарнитура подхожда някаква салата или пържени картофки.

Приятен апетит на всички.подобни рецепти тук

5 9
4 2
3 1
2 2
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар