Зеленчукова чорба с агнешки бульон

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
3k
659
800
3
22/04/2017
"Ароматът ще казва агнешка, а небцето ще усеща само зеленчуци - готови ли сте да я опитате "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 772
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука, морковите, картофите на кубчета.

Сложете в тенджера и залейте с агнешкия бульон. Прибавете джоджена и дафиновия лист.

Оставете да ври на умерен огън. Когато картофите са почти готови добавете и фидето.

Овкусете и оставете да се свари фидето. Поднесете, докато е още топла.

Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
31.73 лв.
Виж ››

Удобна емайлирана тенджера с голям размер, в която може да приготвяте любимите ястия на вашето семейство. Лесна за поддържане, с интересна декорация. Емайлираната тенджера е вашата първа стъпка към здравословното готвене и хранене.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар