Сьомга в доматен сос на тиган

Потребител#189459Потребител#189459
Новак
16
80
25
33
27/04/2017
"Мисията на Готвач.БГ е да ви научи как се готви не само вкусно, но и много здравословно "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 016
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се слага в тиган, като преди това е осолена с малко сол.

Запича се леко за 5 минути и от двете страни.

След това добавяме доматите от консервата заедно с босилека, нахута и пипера.

Похлупваме с капак за 10 минути, за да се задуши рибата.

Бързо, лесно, вкусно и различно.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#190493
Super
0
0