Начин на приготвяне
Тестото разстелете и от него изрежете с помощта на чаша еднакви кръгчета.
Половината от тях изрежете с още по-малка чаша. Получените пръстени от тесто поставете върху големите кръгчета. Ще получите подобни на малки купички форми от тестото.
В тава, намазана с масло наредете тестените купички. Печете докато станат леко запечени. След тях по същия начин изпечете и малките кръгчета.
Сварете пуешкото месо и нарежете на дребно.
Гъбите измийте хубаво и нарежете също на малки парчета. Задушете с останалото масло. Кашкавала настържете.
Смесете месото, гъбите и кашкавала, заедно с черния пипер. С така получената плънка напълнете тестените купички. Върху плънката поставете малкото кръгче за капаче.
Запечете отново докато станат златисти.