Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват. Свинските котлети се начукват добре през фолио, за да не пръска. Овкусяват се със сол и черен пипер. След това се овалват в галета, разбитите яйца и пак в галета. Изпържват се в тиган със загрято олио и от двете страни до златисто. След това се запичат в предварително загрята фурна за около 10 мин.
За ризотото, първо, гъбите се нарязват на шайби, а дивият лук се наситнява. Задушават се в малко зехтин, докато омекнат и течността се изпари.
Изваждат се и в същия тиган с останалия зехтин се запържва оризът и нарязания на дребно глава лук. Добавя се виното и след като изври, се добавя от зеленчуковия бульон малко по малко.
Бърка се постоянно, като се гледа оризът да не остане жаден. Накрая се прибавят задушените гъби, парчетата от всички сирена, сол, черен пипер. Хрупкавите котлети се поднасят с гарнитура от топло ризото.