Печени френски сирена с конфитюр от ягоди

РосицаРосица
Помощник Готвач
119
489
164
188
2
01/05/2017
"Уникално ароматно предложение за всички, които искат да се насладят на най-доброто от френската кухня "
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо689
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

Ягодите и захарта се слагат на котлона да се варят, докато се получи гъст конфитюр. Разбърква се често.

Преди да се махне от котлона, се подправя с черен пипер за малко по-пикантен вкус. Всяко сирене се увива в 2 слепени кори за баница, така че да се получи пакет.

Поставят се в тава за печене и се намазват обилно с масло. Сирената се пекат в загрята фурна на 180 градуса около 10 мин.

При сервиране се поливат с ягодовия конфитюр.

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
14.99 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Теодора  Иванова Каменова
Камамбер също е френско сирене,
1
0