Печени френски сирена с конфитюр от ягоди

01/05/2017
"Уникално ароматно предложение за всички, които искат да се насладят на най-доброто от френската кухня "
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо554
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ягодите и захарта се слагат на котлона да се варят, докато се получи гъст конфитюр. Разбърква се често.

Преди да се махне от котлона, се подправя с черен пипер за малко по-пикантен вкус. Всяко сирене се увива в 2 слепени кори за баница, така че да се получи пакет.

Поставят се в тава за печене и се намазват обилно с масло. Сирената се пекат в загрята фурна на 180 градуса около 10 мин.

При сервиране се поливат с ягодовия конфитюр.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Теодора  Иванова Каменова
Камамбер също е френско сирене,
1
0