Начин на приготвяне
Смесват се пудрата захар, фъстъченото масло и разтопеният маргарин. Разбърква се докато се омесят добре. Ако е ронливо тестото, се добавят 1-2 с.л. растително мляко.
Тестото се разточва на набрашнена повърхност (аз застлах с прозрачно фолио и там разточих) до желаната дебелина, но не по-тънко от 1 см. Използват се формички за изрязване от разточеното тесто.
Изрязаните фигурки се слагат във фризера за 1 час.
Когато се извадят, шоколадът, заедно с кокосовото масло, се разтопява на водна баня. След като е готово, се оставя за около минута да не е горещо.
Всяка формичка от тестото се потапя от двете страни в шоколада (използвах лъжица и вилица, с които да си помагам) и така всичките се нареждат на хартия за печене, за да изстине и да се стегне шоколадът.
След като поизстинат, се слагат в хладилника и няколко часа по-късно са вече готови, но е най-добре да стоят в хладилника до следващия ден.