Банички с лапад

Карина ЖековаКарина Жекова
Помощник Готвач
113
1k
581
421
1
10/05/2017
"Вкусната баница по вкусната плънка се познава - а тази е направо разкошна"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции24
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 533
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа слагаме всички съставки и хубаво разбъркваме.

Корите разрязваме наполовина и всяка половина хубаво намазваме с по 1-2 с.л. от сместа.

Сгъваме двата срещуположни края, като ги застъпваме и после завиваме на рулце - както е показано в галерията.

Печем в загрята на 200 градуса фурна с вентилатор до приятен загар - за около 20-30 минути.

По желание може да намажете баничките с разбито яйце, преди да ги сложите да се пекат.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар