Паниран хек на фурна

26/05/2012
"Вкусната риба изисква майсторлък - първо паниране, после и вкусен сос! Но доволните усмивки на гостите са най-голямата награда за един кулинар!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 920
  • Преглеждания за месеца471
  • Преглеждания за седмицата113
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата хек се овкусяват със сол и черен пипер. Панират се в брашно, яйце, галета и пак яйце и се изпържват в сгорещена мазнина.

Подреждат се в намазнена тава. Сметаната се разбърква със скълцания чесън, подправки на вкус и бялото вино. С този сос се залива панирания хек, поръсва се с малко настърган кашкавал и се запича за 15 минути в загряна фурна.

Рейтинг

5 7
4 8
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар