Начин на приготвяне
Месото се нарязва на ситно. Осолява се, овкусява се добре с черен пипер, кимион, риган, соевия сос и виното.
Него го пържим до готовност и след това отделяме на страна за момент.
През това време слагаме ориза да се вари с вода - 1 към 3. В уок тиган запържваме лука и моркова, които предварително са нарязани на ситно.
Когато водата от ориза се изпари, го мятаме в тигана при зеленчуците. Добавяме и кубчето бульон. Пържим до готовност на ориза. След това го овкусяваме - риган, черен пипер, чесън на прах.
В друг тиган изпържваме яйцата с щипка сол. Разбъркваме ги. И когато са готови, ги режем на парченца с лъжицата, с която сме ги бъркали.
Зелката я нарязваме на ситно като за салата и изсипваме в купа. В тази купа изсипваме всичко приготвено досега - зелето, яйцата, месото и ориза. Разбъркваме го и ястието е готово за консумиране.
Приятен апетит!