Начин на приготвяне
Сложете 300 мл от прясното мляко да се загрее и го разбъркайте със захарта. През това време разбийте жълтъците от яйцата много добре и добавете брашното и студеното прясно мляко заедно с ванилията.
На тънка струйка при непрекъснато разбиване с миксер доливайте топлото прясно мляко.
Бъркайте крема, за да се охлади леко и добавете бакпулвера. Покрийте със свежо фолио и сложете в хладилник, за да се охлади напълно.
След това разбийте белтъците на твърд сняг и внимателно смесете със студения яйчен крем. Разсипете пандишпановия крем в подмаслени огнеупорни купички.
Поръсете ги с кафява захар и по желание малко дребни плодове и пъхнете в умерено загрята фурна да се запекат, докато хубаво се карамелизира отгоре.
Поднесете пандишпановия крем охладен.