Най-лесните гювечета

ИваИва
Новак
9
79
50
68
18/12/2019
"Всички гювечета са лесни за изяждане, а тези са лесни и за приготвяне "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 714
  • Преглеждания за месеца155
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме на дъното на всяко гювече настъргано сирене.

Настъргваме си доматите на ренде, след това слагаме по малко върху сиренето, капваме малко олио.

Добавяме и нарязаната на парчета наденица.

Във всяко гювече счупваме по 2 яйца, отгоре нарязваме лука и магданоза.

В тава с малко вода слагаме гювечетата, печем на 200-220 градуса до готовност на яйцата.

Най-лесните гювечета са и много вкусни.

Керамична касерола с дръжки 16см-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
6.00 лв.
4.62 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар