Фритата с чушка

Лидия - ГериЛидия - ГериГотвач2571541
20/06/2017
"Качат ли се градусите, значи е време за вкусна фритата "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 324
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват и нарязват на дребни парчета. Отделно се задушават лукът, чушките, колбасът.

След това се добавят сварените картофи и подправките. Запържват се до златисто.

Отделно се разбиват яйцата и към тях се добавя наденицата, нарязана на парченца, и настърганото сирене.

Започва подреждането на продуктите в тавата, на дъното се сипва малко мазнина, сместа от картофите с лук, чушки и подправки, след това сместа от рабитите яйца с наденицата и сирене.

Пече се при температура 180 градуса за около 15 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар