Пангасиус с пармезан

26/06/2017
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо395
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пангасиус - 2 филета
  • пармезан - 1/2 ч.ч. настърган
  • масло - 50 г
  • лимонов сок - от 1/2 лимон
  • босилек - 2 щипки сух
  • лук на прах - 2 щипки
  • семена от копър - 1 щипка
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • олио - за намазване на тавата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме филетата със солта и черния пипер.

Слагаме в намазнена тава и печем в предварително загрята фурна.

Смесваме разтопеното масло с босилека, лука, семето от копър, сока от лимона и пармезана.

Вадим рибата намазваме я с получената смес и отново вкарваме във фурната. Пече се до златисто.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар