Начин на приготвяне
Нарежете лука и чесъна на дребно. Загрейте олиото в дълбок тиган на умерена температура. Запържете каймата и лука докато каймата покафенее, стане на трохи и се поизсуши - около 10 минути.
Добавете чесъна и гответе още около минута. Добавете бульона, доматения сос, доматите, босилека и ригана, червения и черния пипер.
Разбъркайте хубаво и оставете сместа да заври. Намалете температурата, покрийте с капак и варете за около 20 минути докато леко се сгъсти сосът.
Разбъркайте макароните в соса. Покрийте отново и гответе между 16 и 18 минути, като разбърквате периодично докато пастата се свари.
Разбъркайте пастата с крема сиренето, докато се разтопи за около 3 минути.
Отгоре настържете кашкавала и сервирайте гулаша.
Американският гулаш с фусили е много вкусен.