Начин на приготвяне
В тиган слагаме маслото и към него добавяме пилешките гърди. Запечатваме ги за около 5 минути, след което прибавяме ситно нарязаният лук и разбъркваме. Покриваме с капак и оставяме да се задушава.
Обелваме гъбите и в зависимост дали са големи ги режем, в случая бяха доста малки и оставих цели.
Прибавяме ги към пилешкото и овкусяваме със солта и подправките, оставяме до омекването им, прибавяме и нарязаната чушка. След това прибавяме сметаната и бъркаме докато сосът се сгасти.
Сваляме от котлона и прехвърляне всичко в тавичка, като отгоре настъргваме кашкавала и слагаме в предварително загрята фурна на 180 градуса докато кашкавалът се разтопи и запече.