Тиквичка гондола с извара

Даяна НиколоваДаяна Николова
Помощник Готвач
43
16
39
1
12/07/2017
"Диетични пълнени тиквички за всички, които искат хем да си хапват вкусно, хем да не пълнеят "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 425
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се слага вода да заври, като се посолява.

Тиквичката се измива добре и се разрязва на 2 части. Отделя се с лъжица старателно вътрешността на тиквичката. Издълбаните половинки се слагат в тенджерата леко да кипнат.

Вътрешността се нарязва на много малки парченца в отделен съд. Към нея се добавя изварата и се натрошава сирене. Овкусява се с куркума и черен пипер на вкус. Счуква се едно яйце и всичко се обърква.

В тавичка се поставя хартия за печене. В нея се поставят тиквичките. Внимателно се напълват с вече подготвената смес. Слага се в предварително зарята фурна и се пече на 180 градуса до хващане на златиста коричка.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар