Свински ребърца от малко прасенце на барбекю

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
328
968
471
419
2
23/12/2019
"Крехко свинско, приготвено уникално вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо946
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • чили - 1/2 ч.ч. на прах
  • захар - 1/4 ч.ч. бяла
  • кафява захар - 1/4 ч.ч.
  • сол - 1/4 ч.ч.
  • черен пипер - 2 с.л. прясно смлян
  • кимион - 1 с.л. смлян
  • горчица - 1 ч.л. суха
  • смлян пипер - 1 ч.л.
  • свински ребра - 1 бр. от малко прасенце
  • барбекю сос - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запалвате барбекю с дървени въглища.

Смесете бяла захар, кафява захар, сол, черен пипер, кимион, суха горчица, лют червен пипер и пипер в малка купа, докато се съчетаят.

Отъркайте ребрата със сместа.

Поставете месото отгоре на барбекюто и печете до златиста коричка, като го обръщате периодично.

Сервирайте с повече барбекю сос.

Свинските ребърца от малко прасенце на барбекю са готови.

Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
Приготвяй си тази рецепта с:
Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
41.44 лв.
Виж ››

Ето го новото попълнение във вашата кухня - грил тиган, който ще замести барбекюто и ще ви позволи да приготвяте храната си вкусно и здравословно. Удобен за ползване, лесен за почистване. Грил тиганът е с незалепващо покритие, което ще улесни допълнително готвенето.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар