Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско с картофки, гъби и моркови

Свинско с картофки, гъби и моркови

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Свинско с картофки, гъби и моркови1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Само онези, които обичат да похапван месце, ще оценят колко съвършена е комбинацията между свинско месо, картофи, гъби и моркови"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 г
  • картофи - 300 г пресни, дребни
  • гъби - 300 г
  • моркови - 300 г
  • масло - 3 с.л.
  • черен пипер
  • майорана
  • чубрица
  • къри
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на кубчета и леко се запържва в тиган.

После се премества в тава.

Картофите се измиват добре и без да се белят, се слагат при месото.

Добавят се гъбите и надребнените моркови.

Ястието се покрива с вода, подправя се с ароматните билки и се пече в предварително загрята фурна до извирането на водата.

Свинското с картофки, гъби и моркови е много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: