Яйца със сос

Яйца със сос2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • кренвирши - 100 г
  • лук - 1 глава
  • масло - 30 г
  • брашно - 1 с.л.
  • вода - 250 мл
  • копър
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заварявате твърдо яйцата и ги разрязваме на 4.

Нарязваме кренвиршите на кръгчета, а лука - на ситно.

В сгорещено масло задушаваме лука, добавяме брашното, разбъркваме, разреждаме с водата, позволяваме и варим 10 минути.

Добавяме кренвиршите и варим 6 минути.

В чиния подреждаме яйцата, поливаме ги със соса и поръсваме с нарязан на ситно магданоз и черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

1
50
40
30
20
11
Дай твоята оценка: