Шницели с бира и три вида гарнитура

21/08/2017
"Каквото и да си говорим, гарнитурата е важна, а този шницел се е уредил с цели три "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 378
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд поставяме картофите и варим до готовност, като четири броя оставяме за каймата, а останалите за гарнитурата.

След като са готови ги настъргваме и поставяме в съд, като към тях прибавяме каймата. Разбъркваме добре.

Пресния лук нарязваме на ситно и него прибавяме към каймата и всички останали продукти. Всичко се омесваме добре, като оформяме шницелите с ръка.

Пържим в тиган със сгорещена мазнина.

За гарнитурата:

След като сме сварили картофите ги нарязваме на ситно, поръсваме с нарязания на дребно пресен лук и овкусяваме.

По същия начин нарязваме доматите, краставиците, зелето с морковите. В чиния поставяме по един шницел и прибавяме част от трита вида гарнитура.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар