Начин на приготвяне
Нарязваме свинското на хапки или на по-големи парчета. Лука режем на ситно. Домата обелваме и нарязваме или настъргваме. Картофите почистваме и нарязваме на ситно.
Зеленият боб почистваме, измиваме, нарязваме и накисваме за минутка-две в гореща вода.
Изпържваме късовете месо. Добавяме към тях нарязания лук. Оставяме да се задуши добре. След като е почти готово месото, прибавяме зеления боб и картофите.
Слагаме червения пипер и наливаме чаша вода. Добавяме останалите подправки и скълцания домат.
Разбъркваме брашното с малко вода и добавяме към ястието. Доливаме с вода и оставяме яхнията с картофи да ври до готовност.
Свинското с картофи и зелен боб яхния е много вкусно.
Коментари
Общо време на готвене: 35 мин (с подготовката на продуктите).
:)