Зимна чеснова разядка

01/10/2017
"Верен съюзник в борбата с вирусите! Пригответе тази вкусна чеснова разядка и хапвайте за здраве!"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
31 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо87 818
  • Преглеждания за месеца1860
  • Преглеждания за седмицата925
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена31

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварява се яйцето в подсолена вода, измива се със студена. Така по-лесно се обелва. С ренде се настъргва в купа.

Прибавяме настърган кашкавал, натрошено сирене, пресовани скилидки чесън. Подправките се измиват, нарязват се на ситно и добавяме в купата, заедно с кърито и черния пипер.

Накрая добавяме киселото мляко и всичко се разбърква добре. Опитваме на вкус, ако е нужно, се добавя щипка хималайска сол.

Сервираме чесновата разядка, гарнирана с маслини, червена чушка и чаша червено вино.

Разкошна разядка за профилактика срещу настинка и грип. Бъдете здрави!

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Божидар Божков
С обикновена сол не става ли?
0
0