Протеинови мъфини

Адриан АлександровАдриан Александров
Помощник Готвач
93
280
250
196
01/10/2017
"Че са протеинови, протеинови са Но също така са също много вкусни и пухкави "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции10-12
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 748
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата. Настъргваме кашкавала и нарязваме на ситно шунката, и ги добавяме към яйцата.

Гъбите нарязваме на дребно и ги бланшираме за 3-4 минути във вряща вода. Отцеждаме ги , оставяме ги малко да се охладят и ги сипваме в сместа.

Обезкостяваме маслините ги нарязваме на ситно. Сипваме и тях в сместа, добавяме и зехтина и разбъркваме.

Сипваме от сместа в силиконови формички за мъфини и печем около 10 минути до златисто.

Изваждаме ги и ги оставяме за малко да се охладят, и консумираме, докато са приятно топли и пухкави.

Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
За хубаво тесто използвайте това:
Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
4.95 лв.
Виж ››

Висококачествено метално сито, с чиято помощ ще приготвяте най-вкусните кексове и питки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Galin Georgiev
Galin Georgiev
30.01.2020 16:31
Кое ги прави протеинови, имайки предвид това, че всичките съставки са с преобладаващ мазнинен макрокомпонент? Какво е белтъчинното съдържание?
0
0