Заешко в масло и бял пипер

Заешко в масло и бял пипер3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Сипете чаша бира и се насладете на това супер вкусно заешко месце"

Необходими Продукти

  • заек - 1/2 бр.
  • масло - 125 г
  • бял пипер - 1 к.л
  • червен пипер - щипка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заека на порции и сложете да се вари, но първо трябва да отстраните пяната, която се образува преди завиране.

Оставете да ври на умерен котлон, след около 40 минути извадете от месото и пробвайте дали се къса.

Ако е сварено месото, овкусете със сол и малко от белия пипер. Извадете месото и оставете да се отцеди от водата.

Поръсете месото със останалия пипер, в дълбок тиган разтопете маслото, прибавете месото и задушете заешкото до златисто.

Заешкото в масло и бял пипер е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: