Кюфтенца от риба

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
30/10/2011
"Познайте колко бира можем да изпием с тези вкусни кюфтенца! Точно така - много!"
Приготвяне140 мин.
Готвене45 мин.
Общо185 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 694
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето от бяла риба заедно със сланината се смилат на едро. Каймата се смесва със ситно нарязания лук, магданоз, предварително накиснат в млякото и добре отцеден хляб, яйцето и останалите подправки. Оставя се за 2 часа в хладилника.

От нея се оформят кюфтетата, които се овалват в брашно и се пържат в мазнината.

Картофите, обелени и измити се сваряват. Нарязват се на кубчета, поръсват се с горещо масло и ситно нарязан магданоз.

Кюфтенцата се сервират с порция картофки.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар