Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Постен хляб в хлебопекарна

Постен хляб в хлебопекарна

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Мастър Шеф
2261k3046
Постен хляб в хлебопекарна3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
190 мин.
Порции
1
"По време на пости може да разчитате и на помощта на своята вярна хлебопекарна, която ще ви изпече най-вкусния постен хляб"

Необходими Продукти

  • брашно - 330 г пшенично
  • пълнозърнесто брашно - 200 г
  • вода - 340 мл
  • мая - 1/2 ч.л. суха
  • сол - 1 1/2 ч.л.
  • джинджифил - 2 ч.л. сух
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В казанчето на машината за хляб първо се добавя водата, след това солта, олиото, пшеничното брашно, пълнозърнестото брашно и маята.

Машината се включва на програма пълнозърнест хляб. След първият звуков сигнал се добавя сухият джинджифил.

От тези продукти се получава 1 кг хляб в хлебопекарна.

Постният хляб в хлебопекарна е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Яница Николова
Яница Николова
Супер!
30.07.2018 22:58