Панирани пилешки филета със сусам

ДесиславаДесислава
Новак
2
24
3
19
05/11/2017
"Грабвайте бирата и извайте - днес сме на тема панирани филенца със сусам и си търсим събеседник "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 570
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Хапки

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото филе на тънки лентички. Добавяме продуктите за маринатата и овалваме филетата в тях.

Оставяме в хладилник за 1 час. След това разбиваме яйцата със солта и черния пипер.

Добавяме бирата, олиото, брашното и сусама. Получава се каша с консистенцията на боза.

Объркваме филенцата в панировката и ги овалваме в галета. Пържат се в силно нагорещено олио.

След това приготвяме соса като слагаме млякото в купичка и добавяме счукания със сол чесън и нарязаният на ситно копър.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар