Лучена манджа с пилешко

06/11/2017
"И месце има, и вкусно сосче, което да отопите с филийка, какво повече му трябва на човек?"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 310
  • Преглеждания за месеца432
  • Преглеждания за седмицата53
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера запържете месото, което сте нарязали на парчета. Добавете лука, чушката и патладжана. Изчакайте да се запържат и сложете червения пипер. Внимавайте да не загори.

Налейте вода и сложете целината и подправките. Варете на тих огън докато месото се свари. Ако имате бамя може да добавите 5 минути преди да изключите в манджата.

В купичка размийте брашното с малко вода (не трябва да има бучки).

Изсипете го на тънка струйка в яхнията, като бъркате непрекъснато. Оставете манджата за 5 минути да къкри и изключете.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Потребител#215390
Страхотна рецепта
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв