Свински ребра с ориз и зеленчуци

10/11/2017
Йорданка
отЙорданкаИноватор3642601723
"Рецепта от графата Стой си у дома "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 382
  • Преглеждания за месеца236
  • Преглеждания за седмицата47
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ребрата на порции. Сложете на котлона подходящ съд и изпържете без мазнина (идеята е да падне от тяхната мазнина).

Извадете ребрата от съда. Обелете и нарежете лука. В тенджера задушете лука, нарязан на ситно.

Добавете ориза и когато придобие стъклен цвят добавете три чаени чаши вода. Прибавете почистения и нарязан морков.

Сложете ребрата и добавете сол и черен пипер на вкус. Почистете чушките, нарежете ги на ситно и ги сложете в тенджерата.

Измийте магданоза и го нарежете на ситно. Добавете го при ориза и разбъркайте добре. Когато водата се изпари свалете от котлона.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ДОРА ХОЛЯНОВА
Сготвих точно по рецептата, но за мен зеленчуците трябва да се намалят наполовина-прекалено много са за тази доза ориз. Иначе стана вкусно, мммм....
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв