Сладкиш с тиква, ябълки и грис

Vannq88Vannq88
Помощник Готвач
61
406
250
121
2
16/11/2017
"Ние ще ви покажем как се прави, но творческото му оформление оставяме само на вашето въображение "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 025
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелената и сварена за около 20 минути тиква се отцежда и намачква. Оставя се да изстине.

Ябълката се настъргва. Яйцата, ванилията, грисът, захарта и малко сол (щипка-две) се разбиват.

Всичко се разбърква много добре и се поставя в тавичка с готварска хартия.

Пече се за 30 минути на 200 градуса (предварително загрята фурна)

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
nina.yo1
nina.yo1
20.04.2020 21:05
Тиквата, която ползвах беше печена. Грисът, който добавих е 400 гр. Добавих сурови слънчогледови и тиквени семки и стафиди, замених маслото с кокосово масло. Поръсих със сусам. Не съм подслаждала, забравих да сложа сода. Получи се вкусно.
0
0