Зеле с три вида месо

Mincho GeorgievMincho Georgiev
Новак
35
Зеле с три вида месо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • зеле - 2 кг
  • свинско месо - 300 г
  • телешко месо - 300 г
  • пилешко месо - 400 г
  • домати - 400 г от консерва
  • праз - 1 бр.
  • моркови - 2бр.
  • чесън на прах - 1 ч.л.
  • подправки - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме зелето и го слагаме в глинен гювеч. После слагаме подправките, сухия чесън и нарязания на ситно стрък праз.

Рендосваме моркова и го слагаме и него в гювеча, след това пасираме доматите в консервната кутия и ги изсипваме в гювеча.

Щом сме готови нарязваме всичкото месо на малки парченца /може предварително да го запържите/ и се изсипва в гювеча.

Всичко се разбърква и се слага във фурната където се пече на 200 градуса около 60 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: