Панирани рибни филенца

Dark AngelDark AngelНовак
15/09/2012
"Едно бързо и вкусно ястие, което може да се поднесе както със зелена салата, така и с пържени картофки, но задължително с бира "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 161
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • риба - 1.5 кг филе от риба по избор
  • бира - 300 мл
  • брашно - 200 - 300 г
  • черен пипер
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибните филенца овкусете със сол и черен пипер.

Разбийте бирата с брашното и сол на вкус.

Загрейте мазнина за пърженето.

Потапяйте всяко рибно филенце в панировката и пускайте да се пържи до златисто.

Поднесете панирани рибни филенца с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар