Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Панирани рибни филенца

Панирани рибни филенца

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Панирани рибни филенца3 / 3
15/09/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
5-6
"Едно бързо и вкусно ястие, което може да се поднесе както със зелена салата, така и с пържени картофки, но задължително с бира"

Необходими Продукти

  • риба - 1.5 кг филе от риба по избор
  • бира - 300 мл
  • брашно - 200 - 300 г
  • черен пипер
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибните филенца овкусете със сол и черен пипер.

Разбийте бирата с брашното и сол на вкус.

Загрейте мазнина за пърженето.

Потапяйте всяко рибно филенце в панировката и пускайте да се пържи до златисто.

Поднесете панирани рибни филенца с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: