Рибена супа с гъби

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Иноватор
179
11
30
2
05/12/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 003
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във вряща вода поставете изчистената и нарязана риба, сварете до готовност.

С решетъчна лъжица извадете рибата и я почистете от костите, а бульонът прецедете.

В сгорещеното олио задушете ситно нарязания лук, морковите и гъби, добавете рибата и запържете за 2-3 минути.

Към запържените вече продукти добавете рибения бульон, виното, ситно нарязаните картоф, целина и девесил.

Овкусете със сол на вкус, лимон и черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар