Слепени сладки с орехи

РосицаРосицаЧирак672
24/12/2017
"Слепваш и хапва, слепваш и хапваш - запомнихте ли технологията?"
Приготвяне60 мин.
Готвене15 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 000
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Захарта и млякото се разбъркват, добавят се останалите продукти. Бърка се до получаване на бисквитено тесто.

Разточва се на кора и се реже с формички с три различни големини.

Сладките се пекат до зачервяване в загрята фурна. Слепват се с мармалад или течен шоколад.

По желание се украсяват с разбит белтък. Могат да се оцветят и със сладкарска боя.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар