Варено свинско роле

Borislava DimitrovaBorislava DimitrovaПомощник Готвач14213361
29/12/2017
"Тънко мезе за познавачи "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 844
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сезона на домашното свинско месо ви предлагам рецепта за чудесно деликатесно роле.

Месото се измива добре. Ако е дебело може да се филетира. След това на дъска за рязане го слагаме разпънато.

Поръсваме добре със сол, чубрица, червен пипер, смлян бахар и много стегнато навиваме на руло. Тънкостта е да се завърже с канап и да остане стегнато.

След това варим рулото два часа в дълбока тенджера.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар