Варено свинско роле

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
142
392
252
255
1
29/12/2019
"Тънко мезе за познавачи "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 786
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солено Руло

Начин на приготвяне

В сезона на домашното свинско месо ви предлагам рецепта за чудесно деликатесно роле.

Месото се измива добре. Ако е дебело може да се филетира. След това на дъска за рязане го слагаме разпънато.

Поръсваме добре със сол, чубрица, червен пипер, смлян бахар и много стегнато навиваме на руло. Тънкостта е да се завърже с канап и да остане стегнато.

След това варим соленото руло два часа в дълбока тенджера.

Вареното свинско роле е готово.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар